45:13
Gezien
2
09-11

Schietende dildo's, vastgebonden naakte mannen en kamertjesverhuurders | Filemon op de Wallen

Wat hebben bananen in een vajayjay en een schattig oud vrouwtje van het Leger des Heils met elkaar te maken?

Welkom op de Wallen! De buurt die over de hele wereld bekend is. Waar André Hazes over zong en die sinds 10 jaar zo is veranderd, dat bewoners en mensen die er werken hem niet meer terug kennen. 

Bijzondere fetisj
Al 26 jaar, met een schoonmaakdoek in de hand en haar heerlijke Amsterdamse accent, is Henny te vinden op de Wallen. Zij heeft al heel wat meegemaakt in deze rode wijk. Zoals iets met een sekswerker, koekjes en iets bruins...

Het geld stroomt binnen
Schoonmaakster Henny is er duidelijk over. De dames die hier werken hebben één ding gemeen. Eens een hoer, altijd een hoer. En wat als zij 30 jaar jonger was geweest? Dan had zij ook haar kans 'gepakt'. Maar deze carrièremove zit ze nu niet meer zitten. "Ik struikel over mijn schaamlippen als ik loop." #flapflap.

‘Ze sliepen bij mij in bed’
Henny wordt gezien als de moeder van de sekswerkers. Meisjes die bijvoorbeeld door hun pooier mishandeld werden mochten bij haar blijven slapen. 

Spugende toeristen 
Sinds de Wallen minder ramen en coffeeshops heeft wordt het meer dan ooit verzopen door toeristen. En nee, niet de lading die ook gezellig even binnen komt wippen. Maar meer een groep die gaat staren, uitlachen en zelfs spuugt. Súper irritant. 

De Bananenbar!
Ze kan er mee schrijven, mee schieten en mannen bananen mee voeren. Deze entertainster is sterker dan ooit door haar baan. Zowel geestelijk, als...

Ben je benieuwd hoe een dag op de Wallen er voor een sekswerker uitziet? Elke week schrijft sekswerker Nayra voor jou haar avonturen op. Van hoe ze op de Wallen belandde, tot wat zij daar meemaakt. Je leest het in Dagboek van een Sekswerker!


Filemon op de Wallen, donderdag 21:00 bij BNNVARA op NPO 3!