26-10
muziek

Sanne Hans schreef speciaal liedje voor iemand op de Zwarte Cross

Sanne Hans hoorde het persoonlijke verhaal van Wilma en schreef een nummer voor haar. Tijdens de Zwarte Cross kwam alles samen.

Wilma ging al jaren met haar man en vriendengroep naar de Zwarte Cross, maar dit jaar overleed haar man. Deze editie van de Zwarte Cross was voor Wilma de eerste zonder haar man. Sanne Hans (Miss Montreal, weet je wel) hoorde het verhaal van Wilma en besloot een nummer voor haar te schrijven. 

Dat speelde ze op het Tweetakt podium op de Zwarte Cross, voor Wilma en haar vrienden en familie:

Sanne Hans zingt liedje voor Wilma Zwarte Cross

Sanne Hans zingt liedje voor Wilma Zwarte Cross

Het is één van de mooie verhalen die het nieuwe programma Lieve S-S-Sanne zal opleveren. De blonde zangeres heeft haar werk gemaakt van het op muziek zetten van persoonlijke verhalen en daar is nu een televisieprogramma van gemaakt. Liedjes, op maat geschreven voor mensen met een bijzonder verhaal. Vanaf 7 september zal Lieve S-S-Sanne uitgezonden worden op NPO 3, maar tegen die tijd hebben we je op npo3.nl al lang en breed bijgepraat.

De Zwarte Cross
Maar laten we niet vergeten dat er om dit prachtige moment heen óók nog eens een fantastisch festival plaats vond. Gelukkig waren 3FM en BNN ter plekke om verslag te doen van dit festival. Voor alles dat 3FM heeft gedaan op het festival kun je hier terecht. Zo zijn er veelzeggende foto's genomen, kun je Zwarte Cross Bingo spelen of meekijken hoe Wijnand de cross heeft gereden.

En als al dat geweld van 3FM nog niet genoeg is, klap dan zaterdagavond nog even de televisie aan voor BNN Presents: Zwarte Cross. Bella Hay en Lars Gierveld doen verslag met motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel.


BNN Presents: Zwarte Cross: zaterdag 30 juli om 22:45u bij BNN op NPO 3
Lieve S-S-Sanne: vanaf 7 september elke woensdag om 21:30u bij AVROTROS op NPO 3