Roze films tijdens de roze week

Van ontkenning naar spermadonors en van ontluikende liefde tot het vechten voor recht. De hele week zie je om 22.40 een roze film.

Maandag "Ik ben geen homo"
Ontluikende liefde zie je op dinsdag in de Telefilm Jongens. De homoseksuele gevoelens tussen twee atleten bloeit op. Een film die verschillende prijzen won. 

Dinsdag "Hij is niet de vader, hij is de spermadonor"
In homofoob Amerika werd The Kids are All Right overladen met nominaties. Een duo-moeder gezin krijgt ongevraagd de donor van hun kinderen op bezoek. 

Woensdag "Kunnen twee mannen zich voortplanten?"
Sean Penn kreeg een Oscar voor zijn rol als Harvey Milk  in de gelijknamige film Milk. De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. En dan ook nog geregisseerd door Gus Van Sant. 

Donderdag "Zes maanden later vertelde mijn vader dat hij gay is"
Uit de kast komen op hoogbejaarde leeftijd, pas na het overlijden van je vrouw. In Beginners verkent Hal Fields op late leeftijd nog het wilde gay-leven. 

Vrijdag "Je kan prima leven van een paar pumps"
In de roadmovie The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert, gaan twee drag-queens en een transseksueel het geluk achterna, op zoek naar roem. 

Zaterdag "Je bent pas verslagen als je zelf opgeeft"
In de feel good comedy Chez Nous maken we kennis met de vaste klanten van het gelijknamige en gezellige bruine café, dat gekocht dreigt te worden door een horecamagnaat.