10-02
preview

Rot op naar je eigen land

Hoe voelt het om vluchteling te zijn? Onder leiding van Danny Ghosen ondergaan zes deelnemers hoe hard het vluchtelingenbestaan is.

Weinig geld, onvoldoende voedsel, slapen in een troosteloos opvangkamp of in de open lucht. Danny Ghosen laat in Rot op naar je eigen land van de EO zien hoe hard het vluchtelingenbestaan is. Zes deelnemers beginnen aan de reis die vluchtelingen afleggen, maar dan in omgekeerde richting. 

Bekijk alvast de eerste aflevering
In deze eerste aflevering ontmoeten de deelnemers elkaar en presentator Danny Ghosen op het graf van een verdronken Syrische vluchteling. Zijn fatale tocht vormt de basis voor hun vluchtelingenreis. En dus beginnen ze zwemmend. Kan je niet wachten tot 6 januari, bekijk dan nu alvast de eerste aflevering: 

Verder Vooruitkijken
Niet alleen Rot op naar je eigen land zie je weer in het nieuwe jaar. Met een verse zondag, maandag, dinsdag en woensdag gaat NPO 3 keihard het nieuwe jaar starten. Oude bekenden zijn terug en nieuwe programma's beginnen. Kan je niet wachten, kijk dan nu alvast de programma's vooruit op: npo3.nl/nieuw 


Rot op naar je eigen land, vanaf woensdag 6 januari, 21.15 uur, EO, NPO 3