Ail ronald daphne rick carousel medium 1497458576

Ronald Schut

Ronald is een drukbezette man uit Den Bosch. Toen hij 20 jaar was, startte hij zonder enige diploma’s een eigen dakdekkersbedrijf.

Na zestien jaar ondernemerschap met soms werkweken van 60 uur was hij het beu. Momenteel werkt hij in loondienst bij een dakdekkersbedrijf als commercieel directeur. Dochter Daphne is 14 en zoon Rick is 15 jaar. Ronald is nu vier jaar single en probeert het daten en zijn kinderen gescheiden te houden. Pas als een relatie met een vrouw drie maanden stand houdt, stelt hij haar voor aan z’n kinderen: de zogeheten drie maanden regel. 

Voor Ronald is familie heel belangrijk, daarom eet hij met z’n kinderen iedere maandag bij zijn ouders. Hij klust gezamenlijk in en om het huis met Rick en Daphne en ze gaan twee keer per jaar gezamenlijk op vakantie. Na de zomervakantie wordt Ronald coach van het waterpoloteam van Rick. Tot een half jaar geleden viel Ronald op vrouwen met lang, bruin haar. Inmiddels heeft hij het uiterlijk los gelaten en probeert hij zich meer op het innerlijk van een vrouw te focussen. Volgens hem is de ‘blik en de klik’ in een relatie het belangrijkste.