23-10

Risky Rivers #1.8 | Monic Hendrickx en Susan Visser in de Surinaamse jungle.

'De weduwe' en die 'sexy Gooische vrouw' in één kano op de Suriname-rivier. Dit gaat goedkomen!

Gedropt in de jungle en tot de tanden toe bewapend, stappen Monic en Susan in hun bootje. Op het programma staan: watervallen, lianen, piranha’s, slangen, anaconda's en kaaimannen. Maar met 'mevrouw Penoza' aan je zij hoef je niet bang te zijn. Toch?

Dag 1 - Kajana
Twee vrouwen in een bootje, die beiden geen richtingsgevoel hebben. Ai. Niet echt de beste eigenschappen in de jungle. Maar gelukkig is het wel gezellig! De laatste woorden van de gids: "Je kan door de stroomversnelling doodgaan en verdrinken". Onze gidsen houden in ieder geval lekker de moed erin. Not.

Dag 2 - Stonhoekoe
Je zou het misschien niet verwachten, maar Suriname blijkt dus de bron te zijn van Monics acteertransformaties!


Al snel beleven de dames hun eerste 'hardcore-jungle-moment'. Susan's plan: cool blijven. Maar dat mislukt. "Ik ben toch wel blij met dat stomme helmpje."


Dag 3 - Djoemoe
Susan heeft een groot hart en veel liefde om te geven. Ja, ook heel veel liefde voor Suriname. En dan komt ze bij een waterval die 4 meter naar beneden valt. Oeps. Deze prille liefde is gauw over. Op dit stuk raakt zelfs de vrouw met de stalen zenuwen in paniek. FUCK!


Zo. De stadse deernes zijn nu de titel Risky Rivers-ervaringsdeskundige waardig. En zijn ze klaar voor het lokale lekkernij: Piranha!


Dag 4 - Duwatra
Het laatste stuk varen Monic en Susan door het spookachtige Brokopondostuwmeer. Om dit meer te maken zijn meerdere dorpen onder water gezet. De kerktorens schuiven onder de boot door en de takken van de bomen strekken zich naar hen uit. De twee actrices zien het al helemaal voor zich: "hier moeten wij een post-apocalyptische film opnemen!"


Iets anders dan Suriname? Zoveel geuren, zoveel kleuren: Marokko 
Seks en sport in een bootje? Bobbi Eden en Mark Tuitert gaan voor een spannend boottochtje 
Bekijk hier de kaarten van de eerste zes Risky Rivers. 


 Risky Rivers maandag om 20.25 bij BNNVARA op NPO 3!