Recept: The Tittie Fucking Tomato Omelet

Fawaka lieve fissa beesten! Deze week een recept tegen een XTC-kater bij Morning After Meal.

He snoepkont! Kon je het weer niet laten? Gelukkig heeft Juicy J weer een anti-kater recept voor de stiekeme XTC snoepers. Je boy Juicy is natuurlijk altijd on point en houdt zich aan de volgende rules:
-  Nooit meer dan 15 minuten
-  Nooit meer dan 15 euro
-  Nooit meer dan 5 ingrediënten

En die rules zijn perfect om je brakke toestand te overwinnen! Lees hier hoe je Tittie Fucking Tomato Omelet maakt, het Morning After Meal recept van deze week!

Ingrediënten - voor 1 omelet:
150 gram cherrytomaatjes
- Half bosje verse basilicum
- Halve rode peper
- Kwart bol Mozzarella
- 2 eieren

De stappen van Juicy (inclusief levenslessen)

1.  Begin met de prachtige tomaatjes. Snijd ze in plakjes en leg ze rustig op het bord, geen haast want daar zit niemand met een kater op te wachten. Levensles; eet veel tomaat. In tomaat zit namelijk lycopeen, een stofje wat behoort tot de carotenoïden, ofwel de antioxidanten! Deze stof zorgt ervoor dat alle schadelijke stofjes (lees XTC) uit je lichaam worden verdreven.

2.  Time for the juicy Mozzarella, snij deze in blokjes. Ik zeg je eerlijk, het is lekker zacht, het is een vette kaas maar... het is lighter dan een normale kaas! Goed voor je dieet.

3.  Tijd om de basilicum te plukken en dat plukken, dat kun jij. Tjop de basilicum een beetje, doe het in een kommetje en voeg en beetje olie en zout toe. Let op, niet te veel G. Stamp de de basilicumblaadjes, zo komen alle juices lekker vrij. Wist je dat basilicum flavonoïden bevat? Een stof die de witte bloedcellen in je lichaam beschermt! Dat wil je, want je witte bloedcellen zijn belangrijk voor je immuunsysteem.

4.  Klopt dan nu de eieren. Ei is de redder van de dag. In e zit namelijk het stofje tryptofaan. Dit stofje zorgt ervoor dat je lichaam serotonine aanmaakt. Hét stofje wat ervoor zorgt dat jij je zo gelukkig voelt tijdens het huppelen op XTC.

5.  Zet een koekenpan met wat olijfolie op een laag vuurtje.

6.  Giet je geklopte ei in de pan en dan FLIP TE SCRIPT! Flip je eitje een paar keer, zodat alle kanten mooi gebakken zijn.

7.  Strooi de Mozzarella op je omelet en sprenkel daarna de basilicumolie erover.

8.  Als laatste, snij de rode peper in dunne ringetjes. En get deze: rode peper zit vol met vitamine C en CapsaïcineCapsicumwatte? Dit is een stofje wat ook wordt gebruikt in medicijnen tegen verkoudheid. Je neus gaat ervan open, dus je kunt beter ademhalen, dus je voelt je snel frisser. Lit!

9.  Deze omelet is lit als let, dus lieve snibbelaar en snibbelen, wat gaan we doen?

10.  Opsnibbelen!

Krijg jij ook rode oortjes van de Tittie Fucking Omelet? Kijk dan hier de hele video.