11-03

Recept: The Sloppy Soaking Sausage Sandwich

Deze is voor alle drankorgels onder ons! Want speciaal voor jullie een recept tegen traditionele alcoholkater. Een hele vettige die jou zo de dag doortrekt. Je boy Juicy is natuurlijk altijd on point en houdt zich aan de volgende rules:
-  Nooit meer dan 15 minuten
-  Nooit meer dan 15 euro
-  Nooit meer dan 5 ingrediënten

Deze rules gaan je keihard van je kater afhelpen. Lees hier hoe je The Sloppy Soaking Sausage Sandwich maakt, het Morning After Meal recept van deze week.

Ingrediënten – voor 1 dikke sandwich:
200 gram Chorizo worst
Halve avocado
Halve limoen
2 sneetjes wit brood
Knoflook

De stappen van Juicy

1.  Tjop de chorizo met de tjopstick in plakjes.

2.  Tjop daarna de avocado in stukjes. En oh my, de avocado is echt een geschenk uit de hemel. Hij is ‘vet’ maar dan met betere vetten die je lichaam nodig heeft. Daarnaast bevat de avocado meer dan 15 verschillende soorten vitaminen en mineralen. Klinkt goed toch?

3.  Doe de avocado in een kommetje en knijp hier een deel van de limoen in uit. Nu komt het belangrijke: die limoen zuivert je lever na die ene heftige drankavond. Dit komt door de vitamine C en de hesperidine, deze stoffen zuiveren je lever. 

4.  Vergeet niet, doe lekker tranquilo, geen stress geen haast!

5.  Fire pit aan, we mogen weer gaan vlammen! We need the heat! Bak de worstjes 5 minuten totdat ze een krokant laagje hebben. No need voor olie, want dat komt al uit het worstje. Chorizo is namelijk een hele vette worst en dat is iets waar je zin in hebt met een alcoholkater.

6.  Roer de plakjes worst een beetje door, zodat ze aan alle kanten krokant worden.

7.  Zijn de worstjes krokant en juicy? Leg ze op een bord.

8.  The bread the bread! Bak ze in dezelfde koekenpan tot je een lekker geroosterd broodje krijgt.

9.  Leg de broodjes als ze klaar zijn op een bord, doe de avocado mix en de worstjes erop en knijp het laatste deel van de limoen er nog over uit.

10.  Het moment, waar elke moeder elke dochter en elk drankorgel op heeft gewacht: snibbelen!

Heb jij nu ook zin in een dikke worst? Kijk dan hier naar alle andere afleveringen van Morning After Meal.