Recept: The Freaky Fruity Chocolate Sandwich

Fawaka lieve fissa beesten! Deze week een recept tegen een MDMA-kater bij Morning After Meal.

Fawaka lieve fissa beesten! Deze week een recept tegen een MDMA-kater bij Morning After Meal. Het programma waar Juicy Justes elke zondag om 13 uur voor je klaar staat in de keuken met een anti-kater recept. Altijd juicy and lit met de juicy rules van Juicy Justes:
-  Nooit meer dan 15 minuten
-  Nooit meer dan 15 euro
-  Nooit meer dan 5 ingrediënten

Heb je iets te fanatiek lopen dippen in een zakje MDMA? Dan is de MDMA-kater het gevolg… Geen zorgen, Juicy tot the rescue. Lees hier hoe je The Freaky Fruity Chocolate Sandwich maakt, het Morning After Meal recept van deze week!

Ingrediënten - voor 2 sandwiches
4 sneetjes brood
15 gram boter
Halve sinaasappel
20 gram pure chocolade
15 gram gemengd rood fruit

De stappen van Juicy (inclusief levenslessen)

Bekijk de Morning After Meal video hier, of volg deze makkelijke stappen voor een on fleek anti-kater sandwich. De sandwich die Juicy J bijne elke after maakt voor M dippers.  

1.  Zet een steelpannetje op laag vuur en drop de helft van de boter in de pan. Laat dit rustig smelten.

2.  Doe het rode fruit in een kommetje en prak het met een vork. Niet te veel nadenken, gewoon prakken. Waarover je wel kan nadenken: in rood fruit zitten antioxidanten en dat is het stofje wat serotonine in je lichaam aanvult (en serotonine is een van de stofjes die je helemaal hebt opgemaakt tijdens het dippen).

3.  Rasp de sinaasappelschil in een kommetje en mix het met de andere helft boter.

4.  De boter in je pannetje is ondertussen gesmolten, dus is het tijd om de pure chocolade erbij te doen. Chocolade is een belangrijk ingrediënt van dit kater recept want er zit fenylalanine in. Een stofje wat in je body wordt omgezet tot dopemine (geluk stofje). En net zoals de serotonine is dit stofje helemaal op na een avondje M. Levensles van Juicy: eet veel pure chocola, dan wordt je net zo lucky als Juicy Justes.

5.  Pak twee sneetjes brood en verdeel het geprakte rode fruit.

6.  Kwak de helft van het sinaasappelbotermengsel ook op de sneetjes.

7.  Pak dan nu de andere twee sneetjes, leg ze op de besmeerde sneetjes en druk ze stevig op elkaar. Zo wordt het fruit-boter-mengsel verdeelt en gaat al het fruit lekker inside the bread.

8.  Smeer het overige deel van het sinaasappelbotermengsel op de buitenkanten van je bammetje. Levensles: let niet op de hoeveelheid boter, je lichaam moet gewoon vetten binnen krijgen. Zeker na een avondje hard gaan. Plus, je maakt je food nu zelf en dat is altijd beter dan eten bestellen, want dat is nóg vetter.

9.  Flip de twee juicy sandwiches in de pan. Boter is niet nodig, want dat heb je er al opgesmeerd.

10.  Terug naar de chocolade, deze is ondertussen gesmolten en mag van het vuur af.

11.  Terug naar je sandwiches, one, two, three: flip it! Alle kantjes moeten mooi geroosterd worden.

12.  Zijn ze geroosterd? Mooi! Snijdt de sandwich schuin doormidden. Belangrijk want dat is dé regel bij het maken van sandwiches.

13.  Pak de gesmolten choco en sprenkel deze met een vork over je sandwiches heen. Niet proberen de choco direct vanuit de pan te schenken, want dan wordt je sandwich veel te greesy.

Yes yes, snibbeltijd!