27-12

Recept: The Christmas Sucking Choco Turkey

Een kerstcadeautje van Drugslab voor alle dennenappeltjes met drugskaters: Morning After Meal!

Het programma waar Juicy Justes elke zondag om 13 uur voor je klaar staat in de keuken met een anti-kater recept. Altijd juicy and lit met de juicy rules van Juicy Justes:

-  Nooit meer dan 15 minuten
-  Nooit meer dan 15 euro
-  Nooit meer dan 5 ingrediënten

Vrijdag heeft Juicy een bezoek gebracht aan Drugslab en in de naam der wetenschap cocaïne geprobeerd. En ja… Met een cocaïne kater als gevolg. Speciaal voor deze kater ontwikkelde hij een uniek cocaïne kater recept. Voor iedereen die een witte kerst gaat beleven, lees hier hoe je The Christmas Sucking Choco Turkey maakt!

Ingrediënten voor 1 persoon:

250 gram kalkoenfilet
15 gram pure chocolade
Halve ui
Halve appel
1 takje tijm
Glas witte wijn (ja dat zijn er zes…)

De stappen van Juicy (inclusief levenslessen)
Bekijk de Morning After Meal video hier, of volg de makkelijke stappen hieronder. Dan ben jij zo van je cocaïne kater af en leer je wat over het leven. Promised.

1.  Snijd de sappige kalkoen in kleine blokjes.
2.  Snijd dan de ui, vergeet niet eerst het kontje eraf te snijden. Je wil namelijk niet dat je uitje wegrolt... (Stel je voor dat je met je cocaïne kater achter een ui aan moet rennen!?)
3.  Pak de appel erbij en snijd deze is grote stukken. Wist je dat de appel de king onder de fruitsoorten is? Appel zit vol met antioxidanten, die je lever ontgiften. (Niet alleen die dure blauwe bessen dus).
4.  Dan, keep it lit on the fire pit. Zet een pan op het fornuis met een scheutje olie. Als die pan on fire is, doe je de ui in de pan en voeg je wat peper toe.
5.  Tijd voor de sappige kalkoenfilet. Kalkoen is juicy én is gezond want kalkoen zit vol met proteïne (eiwitten) en het is mager vlees. Ofwel het is goed voor je spieren en voor je gewicht.
6.  Nadat de kalkoen wat gebakken is voeg je kipkruiden toe. Kipkruiden… Want kalkoenkruiden bestaan niet. Goude kersttip: voeg je kruiden als laatste toe om te voorkomen dat ze verbranden!
7.  Tjop de tijm fijn en doe het samen bij de kalkoen in de pan.
8.  Dan de cho-co-la-teh! Fissa in je pan en fissa voor je seksdrive.
9.  Zet je fornuis wat hoger, lekker alles laten smelten en koken.
10.  Nu, lekker snibbelen, lekker juicy. 


Alles van Morning After Meal zie je HIER