10x rare kindernamen van Celebrities

Een maand duurde het, voordat Queen B de namen én een kiekje onthulde van haar pasgeboren tweeling.

Sir en Rumi kwamen een maand geleden, op 13 juni uit de verpakking. Bey deelde een foto op Instagram, die binnen 2 uur al zo'n 3 miljoen likes opleverde (say what!?). Dat is natuurlijk gekkigheid.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Sir en Rumi zijn nou niet bepaald de meest toegankelijke namen die je je kinders kunt geven. Maaarrr de keuze van Bey-Bey valt nog mee als je naar het gemiddelde niveau kijkt van de etiketten die celebs op hun kroost plakken.

1. Voormalig hitmachine Gwen Stefani en ex Gavin Rossdale bevonden zich in een ander universum toen zij hun kinderen doopten tot 'Apollo Bowie Flynn', 'Zuma Nesta Rock' en 'Kingston'.
gwen stefani kinderen

2. Natuurlijk mag het ultieme showbizzkoppel Kim & Kanye niet ontbreken, met wandelend kompas North West en toekomstig geestelijk leider Saint West.

kim kanye

3. Het showbizzkoppel van de lage landen: Wes en Yo, hebben ook flink wat brainstormsessies gehouden voor hun liefdesbaby die luistert naar de zeer toegankelijke tongbreker Xess Xava

Yolanthe Wesley en Xess Xava

4. Jamie Oliver is niet alleen creatief met eten, maar ook met kindernamen. Zijn kroost gaat door het leven als 'Buddy Bear Maurice', 'Petal Blossom Rainbow', 'Poppy Honey Rosie', 'Daisy Boo Pamela' en 'River Rocket'. OK.

Jamie Oliver kinderen

5. Dat Michael Jackson niet helemaal fris was, wisten we wel. Waarschijnlijk heb je het vast ooit voorbij horen komen, maar zijn kinderen heten achtereenvolgens 'Prince Michael Jr', 'Prince Michael II' en 'Paris Michael Katherine Patricia'. Hoezo narcistisch?

michael jackson kinderen

6. Zijn broertje Jermaine dacht Michael te kunnen evenaren. Hij gaf zijn zoon de vorstelijke titel 'Jermajesty'. 

jermajesty

7. Acteur Jason Lee moet verslagen zijn geweest toen hij te horen kreeg dat er een carrière als piloot of politieman er niet in zat. De oplossing? Je kind Pilot Inspektor noemen.

jason-lee-son-pilot-inspektor

8. Bob Geldof en Paula Yates gaven kun dochter de exotische naam Fifi Trixibell. Logisch.

Fifi-Trixibelle-Geldof

9. In Nederland kunnen de sterren er ook wat van. Sebastiaan Labrie en Kim Vos noemen hun zoon Ziggy Zonja

sebastiaan labrie

10. Wolter Kroes had de hele nacht liggen dromen, toen hij op het geniale idee kwam om zijn zoon Tom te noemen. Juist ja, Tom Kroes. Wat een dijenkletser.

wolter