05-07
serie

Ranking-heldin Ryanne lult iedereen omver

Het is een bloedgeile bende bij Ranking the Stars. De sterren biechten op. Waar sexten zij over achter gesloten digitale deuren?

Sex op de app. Dat doet iedereen tegenwoordig, toch? In de studio blijven de champagnelipjes ineens stijf op elkaar. What happens in de kleedkamer, stays in de kleedkamer. Gelukkig weet Ryanne de hele aflevering lekker vol te lullen. 

Of de BN’ers weleens een sexy appje hebben gestuurd. Een vraag die zelfs Patty de mond snoert. Haar wilde wederhelft Richard kan er wel wat over zeggen. Uiteraard. Hij heeft gisteren nog iets pikants gestuurd hoor!

Gif Richard

De grootste ster van de avond is Ryanne. De rockchick en ranken blijkt net zo’n gouden combi als Richard en eten. Ze gooit gelijk haar balboekje open over de sexy verhalen die ze backstage hoort. Boefje Bandita. Die vrouw is ook zo heerlijk loslippig. 

Gif Ryanne

Pu-watblief Paul? Het woord 'punani' spreek je toch echt anders uit. Geile Gerda onderwijst de rest hoe je dat spelt. Met behulp van een liedje. Tja, je kan Gerda wel uit Sesamstraat halen, maar Sesamtraat niet uit Ger. 

Gif Gerda

Gerda die vieze slaapliedjes zingt. Ryanne laait de boel lekker op. Ome Richard is trots. De Ranking-veteraan ruimt zijn desk volgend seizoen maar al te graag op voor Ella Bande-shit-is-aan. We zeiden het eerder, we zeggen het weer: volgend jaar de spin off ‘Ranking Ryanne and the Stars’? 

Gif Ryanne 2

Ryanne knalt die rankings er op hardrock-tempo doorheen. Wie er op nummer één staat bij sexting? Patty natuurlijk! Nou, bedankt voor de luv Ryanne. Maar een fruitvliegje dat seks heeft met een rotte banaan is nog spannender dan de inhoud van haar appjes. 

Gif Patty

Wat kunnen we hier nog verder over kwijt. De derde aflevering was één groot hoogtepunt. Dat smaakt naar meer. Tot volgende week lieve leute! We appen...


Ranking the Stars is elke zondagavond om 22.00 te zien op NPO 3.