06-06

Radio Gaga bij Revalidatiecentrum Vogellanden

Welkom bij Rrrrradio Gaga! Het is weer tijd voor een avond genieten van de mooiste verhalen. En we staan bij Revalidatiecentrum Vogellanden!

Brommer ongeluk
Rick was onderweg naar de fitness. En werd twee dagen later wakker in het ziekenhuis. Blijkbaar heeft hij met zijn brommer een auto geraakt. Hij schrok zich de tering toen ie wakker werd. Maar gelukkig kunnen ze tegenwoordig veel rechttrekken. Al merkt hij wel dat ie een stuk minder om z'n uiterlijk geeft. Ricks nummer draagt hij op aan zijn vrienden.

Qusai uit Syrië
Qusai is nog maar zeven maanden in Nederland. Maar spreekt nu al behoorlijk lekker onze taal. Dat is dus echt fokking knap he. Hij komt uit Syrie, waar hij in zijn rolstoel vluchtte voor al het oorlogsgeweld… per boot!! Qusai heeft een brose botten ziekte en heeft in zijn leven al driehonderd keer (!!) wat gebroken. Dus dat is best een dingetje. “But it was my last hope.” En zoals ie zelf zegt, ging hij liever dood dan terug te moeten naar Syrië.

Sabina overleefde zombieziekte
Het begon met een galsteen. Maar daar is álles misgegaan. Maar liefst negen soort bactieriën vielen haar lijf aan. Tot een vleesetende bacterie aan toe. Een bacterie die ook wel bekend staat als de zombieziekte. Haar overlevingskans lag dan ook op 0,5%. Maar zelf lag ze in coma, dus had ze weinig door. En nu zit ze met al haar ledematen en een vechtlust van hier tot Syrië voor de Gaga caravan!

De vrienden van Rick
Joey, Michiel, Bryan en Tom zijn vrienden van onze eerste gast van vandaag, Rick. En omdat Rick plat lag van de morfine schijnt hij wat geheimen verteld te hebben. En ja, dan wil Eva natuurlijk álles weten… ;) En zijn vrienden doen een boekje open. “Je hebt er niet zoveel als Rick. Want je lacht niet alleen met ‘m. Maar ook vaak om ‘m.”

De hele playlist van deze aflevering


UPDATE 18 juli '17
Hoe is 't nu met Rick? Is alles weer een beetje hersteld? En hoe zit dat nu met dat vriendinnetje waar zijn vrienden niks van mochten weten? ;)