Pretty & Single: 6 singles gaan bloot!

Bij serie Pretty & Single

Zes single vrouwen die er prachtig uit zien, maar nog steeds single zijn. Ze zijn elke minuut van de dag met hun uiterlijk bezig. Heeft hun perfecte uiterlijk ze onbenaderbaar gemaakt?

Met de huidige bizarre trends van beautyvlogs en fitgirls, willen ook de vrouwen in Pretty & Single het beste van zichzelf laten zien. Net als veel andere vrouwen voelen ze zich mooi en zelfverzekerd door make-up, maar deze singles zijn er zo afhankelijk van geworden dat ze nauwelijks nog onopgemaakt de straat op durven. De gedachte aan het daten zonder make-up maakt ze kwetsbaar en onzeker, maar ook nieuwsgierig; hoe reageren de mannen als ze hun naakte, ware gezicht laten zien?

In elke aflevering staat één single lady met haar eigen verhaal centraal. Gesupporterd door de andere vrouwen en met Nienke aan haar zijde gaat ze het avontuur aan. Ze gaat al haar make-up verwijderen, waarna vijf spannende speeddates volgen. Zit de ware liefde ertussen? De man waarbij ze zich ook zonder make-up mooi voelt en die haar accepteert in de meest pure versie van zichzelf? En: Hoe kijkt de beauty queen na deze uitdaging naar zichzelf?

Nienke Plas

De presentatie is in handen van Nienke Plas. Nienke is een bekende YouTuber, presentatrice, actrice, zangeres en cabaretier.

Nienke Plas: “Het is belangrijk om niet alleen de vrouwen in dit programma maar ook de rest van Nederland in te laten zien dat schoonheid tussen je oren zit. Onze kijk naar de wereld en naar jezelf is veelal hoe je je voelt op bepaalde momenten. Dit programma is voor de deelneemsters eng, alleen vindt de magie nou eenmaal plaats net buiten de comfortzone. En ik mag dit van dichtbij zien, hoe speciaal”.


Pretty & Single, vanaf disndag 30 april, om 21:15 uur bij KRO NCRV op NPO 3.