Première: De Grote Zwaen

Misdaad, zwarte humor, hasj en een corrupte rechercheur. Welkom in het leven van de schrijver Gerard F. Zwaen.

Op zondag 15 mei zie je op BNN hoe het leven van de Amsterdamse schrijver Gerard F. Zwaen compleet op zijn kop wordt gezet wanneer hij in een gruwelijke situatie terecht komt. Zijn carrière zit in het slop, kan het vrouwtje niet meer behagen en heeft dringend geld nodig. Gerard zat al in een lastig pakket, voordat hij te maken kreeg met een corrupte FIOD-rechercheur, een drugsimporteur en een Rijksrechercheur. Maar de schrijver lijkt er echter mogelijkheden in te zien. Een brave burger going bad, waar hebben we dat ook alweer eerder gezien?

Nieuwe Nederlandse films op NPO 3
Op zondag 24 april start NPO3 met het uitzenden van zes nieuwe Nederlandse films. Elke zondag kun je vanuit je luie stoel genieten van een nieuwe première!
We starten met de film Hope, Monic Hendrickx speelt hierin een econome die met een missie afreist naar New York. En week later staat de film Op de dijk alweer voor je klaar! Gevolgd door Fake, De Grote Zwaen, Kamp Holland en Moos. Pak de popcorn er maar bij! 


De Grote Zwaen, zondag 15 mei, 20.25 op NPO3

Al deze films zijn voorzien van audiodescriptie waardoor ze ook toegankelijk zijn voor blinden en slechtzienden. Earcatch vertelt wat je niet ziet. http://earcatch.nl/aanbod/