Plas-etiquette en WiFi-loze uithoeken | De Nationale Reistest 2019

Bij serie De Nationale Reistest

In welk land hebben ze de vreemdste toiletcultuur? Van welke souvenirs kunnen wij Nederlanders niet afblijven? Krijg de antwoorden op deze belangrijke vragen en meer in de Nationale Reistest 2019, zodat je fully prepared op vakantie kan gaan.

Presentatoren Geraldine Kemper en Maurice Lede blikken terug op hun eigen reisavonturen en ontdekken wat de mooiste, stilste en meest onbereikbare plekken op aarde zijn.

Naast dat ze zelf ons planeetje beter leren kennen, testen Geraldine en Maurice de reiskennis van zeven wereldse BN’ers. Dit keer gaan presentator Kay Nambiar, boswachter Arjan Postma, documentairemaker Sinan Can, stijlicoon Ruba Zai, presentatrice Evelien de Bruijn, atlete Marlou van Rhijn en DJ Nicky Romero de strijd aan. Wie weet het beste hoe je duurzaam reist en waar je echt geen WiFi kan vinden? Samen komen ze erachter welke BN’er de échte reisexpert is en wie toch beter toerist in eigen land kan spelen. Denk je dat jij ook kan concurreren met de BN’ers? Doe thuis mee met de reistest en wie weet reis jij straks samen met je lievelingspersoon door heel Europa! Met de NPO3-app kun je live meespelen en kans maken op twee treinkaartjes om een maand lang onbeperkt ons continent te verkennen. 

Hoe kom ik aan die app?

> Even hier klikken voor iOS

> En even hier klikken voor Android


De Spuiten en Slikken Sekstest 2019, zie je op maandag 6 mei om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.