Top 3 | Piemels shoppen en brandt er in Brabant daadwerkelijk nog licht?

Je favoriete Netflix-serie uitgekeken? Geen stress, bekijk hier de Top 3!

1.) Je Zal Het Maar Hebben - Ieke & Tymo 

In deze aflevering gaat Jurre onder andere langs bij Ieke. Hij is geboren met een lymfangioom in zijn gezicht, houdt er van strak in pak op stap te gaan en biertjes te atten. Tymo heeft de zeldzame Noordzeeziekte en krijgt daarom de hele dag door spierschokken. Samen met Jurre eet hij een cracker met hagelslag, dit verloopt echter niet geheel vlekkeloos. Gelukkig kan je bij Tymo thuis van de grond eten. 

2. Hij Is Een Zij

Jody geeft een feest om haar nieuwe borsten en vrouwelijkheid te vieren met een wel héél bijzondere jurk. Kess mag zijn borsten juist eindelijk laten verwijderen, waardoor hij zich nog meer man voelt. Verder gaan Luna en Ivan shoppen voor piemels en piemel verhullende broekjes. Voor welke maat zou Ivan gaan...

3. Nachtdieren

Ryanne zoekt in deze nieuwste aflevering van Nachtdieren uit of er onder de rivieren, zoals Guus Meeuwis dat beweert, 's nachts nog ergens licht brandt. Ze stuit onder andere op bijzondere kunstwerken, een virtuele hoer en gaat op wildjacht met een vegetariër. Ze blijft wakker door 'heerlijke' gratis senseo koffie.