29-10

Penoza top 3: meest ontroerende moorden

Dit is onze top 3 van meest schokkende en indrukwekkende moorden in de afgelopen vier seizoenen van Penoza.

Toegegeven, het aantal moorden in Penoza is niet te vergelijken met Game of Thrones, maar toch hebben we een flink aantal geliefde (en minder geliefde) karakters het loodje zien leggen.

3. Frans

De moord waar het allemaal mee begon. De kleine Boris ziet hoe zijn vader voor zijn ogen wordt neergeschoten. En alle kinderen zijn erbij wanneer hij later in het ziekenhuis overlijdt. Carmen niet. Zij was al bezig om de chaos rond de winkel op te lossen. De dood van Frans maakt van Carmen ‘De Weduwe’ in die verschrikkelijke criminele wereld waar ze onmogelijk weer uit komt.

2. John en Koen
Dit drama had niemand zien aankomen en het was dan ook hét gesprek van de dag. Berry was erachter gekomen dat John wilde gaan zingen bij justitie. Hij wilde dit probleempje zonder bloedvergieten oplossen, maar dat liep anders dan gepland.

1. Reina
Letterlijk ie-de-reen was in shock na de brute moord op Reina, het liefje van Lucien. Het leek erop dat haar ontvoerder Zarko haar zou vrijlaten, maar niets bleek minder waar. Bovendien was het een dubbele moord. Lucien verloor niet alleen zijn grote liefde, maar ook zijn ongeboren kind. Hartverscheurend.

Alle extra Penoza V-content op een rij


Weten of de familie van Walraven en consorten wel blijven leven? Penoza V is iedere zondag om 20.25 bij de KRONCRV te zien op NPO 3