29-10

Penoza top 3: Aan de dood ontsnapt

In de afgelopen jaren heeft Carmen de dood al een aantal keer in de ogen gekeken en nog altijd is ze haar leven niet zeker.

Dit is onze top 3 van Carmens bijna-doodervaringen.

3. Op het randje
Carmen heeft een probleem als ze een lading cocaïne van de Mexicanen kwijt is. 500 kilo om precies te zijn. Dat is een berg sneeuw waar zelfs de Zuidas in een jaar niet tegenop kan snuiven. En daar is Rosales op z’n zachtst gezegd niet zo blij mee.

2. Vastgebonden door El Amarillo
Nee, dit is geen scène uit 50 Shades of Grey. El Amarillo heeft de Weduwe ontvoerd en aan het plafond vastgeketend. Het lijkt erop dat niets of niemand haar meer kan redden, maar Carmen zou Carmen niet zijn als ze niet een geniaal plan bedenkt. 

1. Dé kogel
Carmen en de kinderen zijn ternauwernood aan de dood ontsnapt tijdens een heftige confrontatie met Speedy en de Mexicanen. Maar net als je denkt dat alles goed komt... Twee jaar! Twee jaar hebben we moeten leven in onwetendheid. Heeft ze het overleefd of niet? Onmenselijk.

Alle extra Penoza V-content op een rij


Zal Carmen ook het laatste seizoen Penoza overleven? Penoza V is iedere zondag om 20.25 bij de KRONCRV te zien op NPO 3.