Penoza en Jeuk zie je op de nieuwe zondag

Zondagavond hoef je de deur niet uit en kan je de afstandsbediening met rust laten. Een nieuw seizoen van Jeuk en Penoza komen eraan!

Carmen heeft, nadat ze is neergeschoten, lange tijd in coma gelegen. Haar herstel gaat langzaam maar gestaag. In de tussentijd woedt er een bende-oorlog in de stad. Dit jaar is Penoza niet alleen op tv, maar kun je de personages ook volgen via de Penoza-app en website. Door de app te downloaden sluit je je aan bij het netwerk en speel je door middel van opdrachten exclusief materiaal vrij.

Ontspannen met Jeuk
Na de spanning van Penoza is het tijd voor ontspanning. Waarmee kan dat beter dan met een nieuw seizoen van Jeuk. Een feest van herkenning voor mannen, een zucht van herkenning voor vrouwen. De meest schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland is terug.

Kakelverse avonden
Naast een nieuwe zondag zie je ook op de maandag en dinsdag weer kakelverse televisie. Om de maandag zie je het nieuwe The Freestyle Games en nieuwe afleveringen van Streetlab. Op de dinsdag de nieuwe programma's Villa single mama en Wereld van Sophie. 


Penoza, vanaf 13 september, KRO, 20.25 uur, NPO 3
Jeuk, vanaf 13 september, VARA, 21.20 uur, NPO 3