Penoza bad boy Loek Peters en bouncing babe Do | De Gevaarlijkste Wegen

Bij aflevering Indonesië

Een bumpy ride.

Do en Loek rijden in een jeep over Flores, Indonesië. En de gordels zijn al stuk bij vertrek. Top. Vooral omdat het asfalt schaars is, diepe afgronden behoorlijk aanwezig en de eilandbewoners het niet zo nauw nemen met links of rechts. Dit. Gaat. Goedkomen.

Route


Wat moet ik weten van Indonesië? 
- Als Indonesië nog niet op je to do-lijstje staat dan moet je dit prachtige land nog maar even snel gaan toevoegen. Oh, en vergeet je backpack niet! Dit is namelijk één van de populairste bestemmingen onder backpackers.
- Jakarta is de hoofdstad van Indonesië. In het oude centrum vind je het Nederlandse Batavia. En dat had als bijnaam: Tropical Amsterdam. Batavia was vroeger het hoofdkwartier van de VOC in Azië. 
- Indonesië bestaat uit een heleboel eilanden. 16.000 om precies te zijn! De populairste eilanden zijn Java, Lombok en Bali.

Meer zien van Indonesië? 
Chris gaat voor 3 op Reis naar Indonesië om de eilanden te bezoeken die wat minder populair zijn onder toeristen. 

De uitzending:
In de slip
Ze zijn nog maar net op weg en rijden zelfs nog op asfalt, als ze al bijna uit de bocht vliegen. OEPS.

Heaven
Dat Do een gouden keeltje heeft dat weten we. Loek interpreteert dit op zijn eigen manier. "Hoe goed ben jij met pijpen?" Juist. De toon is gezet. Do werd bekend met de wereldhit Heaven en stond op hetzelfde podium als Beyoncé, Diddy en andere ook wel bekende mensjes. Ze heeft van weinig dingen spijt. Behalve...

Hellingproef gaat mis
Bij het idee van een hellingproef, staat bij sommigen al het zweet op het voorhoofd. Maar wat als er achter je een ravijn is. Dat steeds dichterbij komt.

Loek als papa
Met Berry, de bad boy van Penoza, naar een pretpark. Daar zullen weinig kinderen enthousiast van worden. Maar hoe zit dat met Loek? Hij denkt dat als hij geen acteur was geweest, hij een betere vader zou zijn. Heftig.

 

Man zijn is afschuwelijk
Als kerel denk je maar aan één ding. Deze mag je zelf invullen.

   

Meer routes?
De ruige rotspartijen van Montenegro meer je ding? Klik hier.


Kijk de afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld hier terug!