Opvoeden en ouder worden op de dinsdag

Hoe is het om als alleenstaande moeder een kind op te voeden? En waarom is ouder worden zo'n taboe? Je ziet het op de nieuwe dinsdag.

Een kind opvoeden is samen al een behoorlijke uitdaging. Steeds meer moeder staan er alleen voor, maar hoe doe je dat opvoeden dan in je eentje? In Villa Single Mama nemen acht alleenstaande mama's en hun kinderen even 'pauze' van hun normale leventje alleen. In een grote villa delen ze ervaringen, het huishouden en de opvoeding. 

Sophie in de kreukels
In Sophie in de kreukels onderzoekt Sophie Hilbrand het taboe rondom cosmetische ingrepen en kijkt het onderwerp recht in het -gerimpelde- gezicht aan. Sophie komt erachter dat er een enorm taboe rust op het onderwerp. Alleen Linda de Mol praat open over haar uiterlijke veranderingen en haar behoefte aan bepaalde cosmetische ingrepen. Sophie verschillende bekende vrouwen met de vraag of ze botox gebruiken. Wie durft eerlijk te antwoorden?

Kakelverse avonden
Naast een nieuwe dinsdag zie je ook op de zondag en maandag weer kakelverse televisie. Om de zondag zie je Penoza en Jeuk. Op de maandag het nieuwe programma The Freestyle Games en Streetlab. 


Villa Single Mama, vanaf dinsdag 1 september, EO, 20.30 uur, NPO 3
Sophie In De Kreukels, vanaf dinsdag 1 september, BNN, 21.25 uur, NPO 3