Onbekende IJslander wordt sekssymbool na invalbeurt tijdens Argentinië

Van onbekende bankzitter tot Zuid-Amerikaans sekssymbool in slechts 30 minuten. Hoe dan?!

Dit overkwam de IJslandse voetballer Rurik Gislason. Deze "maar" 30.000 Instavolgers tellende nobody mocht in de 63e minuut tegen Argentinië invallen. IJsland pakte in 90 minuten 1 doelpunt, maar Rurik pakte in 30 minuten 500.000 volgers erbij. Wie is hier nou de winnaar? 

Vooral de Zuid-Amerikaanse vrouwen zijn bijzonder gecharmeerd van deze hunk. De  Braziliaanse actrice Gabriela Lopes vroeg aan haar 2 miljoen volgers hoe het mogelijk was dat iemand zó knap kon zijn. Ook de Argentijnse Gimeda Accardi (met 2,3 miljoen volgers) schonk aandacht aan deze Viking. Inmiddels heeft dit appetijtelijk manspersoon een kudde van 1,1 miljoen (!!) volgers aan zijn Instakont hangen. Dat zijn ongeveer 750.000 meer mensen dan het aantal inwoners van IJsland.


Model

De IJslandse vrouw heeft al lang door dat Rurik een hottie is. Gislason is namelijk, naast voetballer, ook het gezicht van het IJslandse kledingmerk 66° North. Goed nieuws voor ieder die loopt te soppen op zijn Instagram: hij heeft nog geen vriendin. Of vriend. 

Funfacts

- Dinsdag 26-06 om 20.00 speelt IJsland tegen Kroatië op -jawel- NPO 3
- Van iedereen in IJsland op het moment van de wedstrijd tegen Argentinië, keek 99,6% naar de wedstrijd. Ziek!Dinsdagavond om 20:00 zie je de wedstrijd IJsland-Kroatië bij NPO 3