Ode aan het leven in nieuw seizoen Break Free

Bij serie Break Free

Break Free is terug met een tweede seizoen. Net als vorig jaar worden de verhalen verteld van jonge reizigers die in de bloei van hun leven verongelukten of vermist raakten.

In het nieuwe seizoen van Break Free worden wederom de verhalen verteld van zes jonge mensen die uit de sleur van het dagelijkse leven willen breken. Tijdens hun avontuur in het buitenland komen ze op tragische wijze om het leven. In dit indrukwekkende eerbetoon, opnieuw gepresenteerd door Chris Zegers, worden hun intense levens postuum gevierd.

In de serie proberen familie en vrienden de herinnering in leven te houden. In de eerste aflevering zie je het verhaal van 18-jarige Rianne Brouwer. Zij werd in 2012, samen met haar Australische vakantieliefde Alexander, dood aangetroffen in een hostel in de binnenlanden van Laos. Rianne's moeder en zus gaan vijf jaar later terug voor een mooi eerbetoon. Voor dit en meer verhalen over jonge reizigers, kijk jij Break Free: vanaf donderdag 16 maart wekelijks om 21.00 uur bij BNN op NPO 3.