Nog één keer: Daniel Craig in nieuwe James Bond-film

Mocht je nou denken 'wie was dat ook alweer?' Wij hebben alle James Bond-personages van de afgelopen 50 jaar voor je op een rijtje gezet.

De kogel is dan toch door de kerk: voor de vijfde en laatste keer kruipt de bekende spion Daniel Craig in de huid van 007. De Engelsman vertelde dat het nu echt de laatste keer is dat hij te zien zal zijn in de Bond film. De Britse acteur maakte dit gisteren bekend tijdens The Late Show, met Stephen Colbert.

Bekijk hier het fragment uit The Late Show: 


De geruchten gingen al een tijdje, maar de acteur hield stijf zijn lippen op elkaar. Tijdens het interview met Stephen Colbert gaf hij het eindelijk toe: "Ja", antwoordde hij, nadat de presentator hem vroeg of hij opnieuw James Bond zal gaan spelen in de nieuwe Bond-film.

Zelf wist hij al langere tijd dat hij opnieuw in de film te zien zal zijn. "We hebben erover gesproken en we moesten nog een aantal dingen uitzoeken. Ik heb het altijd gewild, maar ik had wel even een pauze nodig", vertelde hij.

In 2006 speelde Craig voor de eerste keer James Bond, dat was in Casino Royale. Daarna was hij te zien in Quantum of SolaceSkyfall en Spectre. Craig kroop tot nu toe vier keer in de huid van de bekende Britse spion. Tegen Stephen Colbert zei de Brit: “Ik denk dat dit het is. Ik wil eruit gaan met een knaller en ik kan niet wachten.” Craig bevestigde in het interview ook dat dit echt zijn aller allérlaatste Bond-rol gaat zijn. "Ik wil eruit stappen op een hoogtepunt, en ik kan niet wachten."

Mocht je nou denken: wie gingen Daniel Craig ook alweer voor? Hier een lijstje met alle personages van de afgelopen 50 jaar.

Bond 1 painbox


Bond 2

Vorige maand maakten filmproductiemaatschappij Metro-Goldwyn-Mayer en Eon Productions bekend dat er een 25e Bond-film aan staat te komen. Vanaf 8 november 2019 is de nieuwe film Bond25 te zien in de Nederlandse bioscopen.