24-08
serie

Nieuwe serie op NPO 3: Vlucht HS13

Vanaf 4 september te zien op NPO 3: de nieuwe spannende thrillerserie Vlucht HS13.

Ok, stel je voor. Jouw man gaat voor zijn werk op reis naar Barcelona, maar zijn vliegtuig komt nooit aan in Spanje. Dat is verschrikkelijk. Maar het wordt nog veel erger als blijkt dat er meer aan de hand is...Je man heeft nooit in het toestel gezeten. Hij leeft nog, maar waar dan? Bizar.

Katja's leven overhoop
Het overkomt Katja Schuurman in de nieuwe serie Vlucht HS13. Niet Katja zelf natuurlijk, maar Liv, de succesvolle zakenvrouw die gespeeld wordt door Katja. Alles lijkt rozengeur en maneschijn, tot die ene vlucht haar hele leven overhoop gooit. Is haar ambitieuze echtgenoot Simon (gespeeld door Daniël Boissevain), de liefhebbende vader van hun zoontje, wel die Simon die zij denken dat-ie is?

Ho-ly shit-balls.

4 september van start
Gelukkig trappen we 4 september gelijk af met een dubbele aflevering, zodat je er meteen lekker in zit. Maar bereid je voor op een hoop "what the f*ck"-momenten. Want elke aflevering zet je wel een keer of 10 op het verkeerde been, waardoor het spannend blijft tot het einde. Komt er wel een einde? We weten het niet!

Katja en Daniel VLucht HS13

Namedroppen!
Naast Katja en Daniël kent Vlucht HS13 een cast die veel goeds belooft. Jeroen Spitzenberger speelt Haye (de zwager van Liv) en ook Reinout Bussemaker en Roos Ouwehand maken hun opwachting. Het scenario is geschreven door de succesvolle thriller-auteurs Marion Pauw en Elle van Rijn, in samenwerking met Lineke van den Boezem. Dus dat zit wel goed. Komt nog eens bij dat de regie in handen van Hanro Smitsman (die van o.a Moordvrouw) en Iván López Núñez (Project Orpheus en Van God Los). Need we say more?

Kijken dus!


Vlucht HS13, vanaf zondag 4 september om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.