Nieuwe afleveringen Lauren!

In Lauren! duikt Lauren Verster in bijzondere en voor haar onbekende werelden. In december zie je drie nieuwe afleveringen.

Lauren Verster is niet vies van een uitdaging. Zonder vooroordelen stapt ze werelden binnen die voor de meeste mensen gesloten blijven. Daar gaat ze op zoek naar wat mensen drijft en hoe ver ze gaan.

Vluchtelingen helpen
We kennen allemaal de beelden van vluchtelingen die aankomen in Griekenland. We kijken ernaar, maar gaan vervolgens door met ons leven. Er zijn ook mensen die hun vrije tijd opofferen om de vluchtelingen te helpen. In de eerste aflevering gaat Lauren met een groep Nederlandse vrijwilligers mee naar het Griekse eiland Lesbos. Wat motiveert deze vrijwilligers en in welke chaos komen ze terecht?

Harddrugs en vuurwerk
In de tweede aflevering volgt Lauren mensen op Ibiza die met behulp van de harddrug Ayahuasca proberen hun lichaam en geest te reinigen. In een nacht lang trippen komen ze zichzelf, maar ook hun demonen tegen. In de laatste, extra lange aflevering, duikt Lauren aan de vooravond van de jaarwisseling onder in de wereld van vuurwerkfreaks. Wat vinden liefhebbers er zo leuk aan, zijn er trends en wat zijn de gevaren van illegaal vuurwerk?


Lauren! - Vluchtelingen, woensdag 16 december, 21.58 uur, AVROTROS, NPO 3
Lauren! - Ayahuasca, maandag 28 december, 21.56 uur, AVROTROS, NPO 3
Lauren! - Vuurwerk, woensdag 30 december, 21.25 uur, AVROTROS, NPO 3
Bekijk alles van Lauren!