23-05

Nieuw: Tim vlogt in TimVandaag over de mening van jongeren

Nieuws en actualiteiten alleen interessant voor volwassenen? Dacht het niet! De 20-jarige vlogger Tim Roelofs laat in zijn video’s zien dat nieuws ook jongeren kan boeien.

Met skateboard en vlogcamera reist hij elke dinsdag en vrijdag door Nederland op zoek naar spannende nieuwsverhalen. De YouTube vlogs van Tim zijn onderdeel van JijVandaag; het jongerenpanel van tv-programma EenVandaag. 

In z’n eerste vlog duikt Tim in de wereld van studentenkamers. De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) vindt dat veel uitwonende studenten te veel huur betalen, terwijl slechts 22% van de ondervraagde studenten van JijVandaag dit probleem herkent. Hoe zit dat? Tim reist in zijn vlog door Den Bosch, Utrecht en Wageningen met de vraag: wat voor studentenkamer kun je krijgen voor 400 euro?

JijVandaag 
Elke week kunnen de duizenden jonge panelleden van JijVandaag hun mening geven over actuele thema’s. De uitslagen van deze onderzoeken vormen de basis voor Tim’s vlogs. JijVandaag is onderdeel van het AVROTROS-programma EenVandaag. 

Ook je mening geven? Meld je aan voor het JijVandaag jongerenpanel. 

Tim Roelofs 
Tim Roelofs Tim is 20 jaar en komt uit het Gelderse Bemmel. Tijdens zijn opleiding Media Design in Nijmegen heeft Tim gewerkt met YouTube-kanalen als StukTV en Ponkers. Check hier vast z'n eerste vlog!

Elke dinsdag en vrijdag om 16.00 uur een nieuwe vlog op het YouTube-kanaal TimVandaag.