Nieuw seizoen Gevaarlijkste Wegen is onderweg!

Bij serie De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld is vanaf 4 januari weer iedere woensdag om 20:25 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Glenn Helder en Rick Brandsteder, Ferry Doedens en Ronald Giphart, Robert Kranenborg en Olcay Gulsen, Eva van de Wijdeven en Eddy Zoey, Tatum Dagelet en Victor Reinier, Lange Frans en Sigrid ten Napel, Patty Brard en Richard Groenendijk, Judith Osborn en Ruud Feltkamp. Opnieuw worden acht BN’er koppels getest op rijvaardigheid, moed, geduld en concentratievermogen op de gevaarlijkste wegen die deze wereld kent. IJzingwekkend diepe ravijnen, onverharde en modderige gronden en ondoordringbare junglepaden; het zijn een paar voorbeelden van benarde ritten die de BN’ ers in een nieuw seizoen trotseren.

Lees ook: seizoen 1 van De Gevaarlijkste Wegen (+routekaart)

De hele wereld over
Gewapend met een four-wheel drive crossen Glenn en Rick door Suriname, Ferry en Ronald van Albanië naar Kosovo, Robert en Olcay door Namibië, Eva en Eddy door Kazachstan, Tatum en Victor door Kenia, Lange Frans en Sigrid door Marokko, Patty en Richard door Sri Lanka en Judith en Ruud door Argentinië.

Glenn Helder en Rick Brandsteder in Suriname
In de eerste aflevering rijden oud profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder van Paramaribo via een avontuurlijke jungleroute naar het plaatsje Apoera aan de Suriname rivier. Over deze uitdagende wegen leren de twee elkaar goed kennen. Onderweg maken ze kennis met dit mooie, maar onherbergzame land door onder andere een goudmijn te bezoeken. Een poging om door een meer te rijden mondt uit in een avontuur om nooit te vergeten.


De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld: vanaf 4 januari iedere woensdag om 20:25u bij BNN op NPO 3