Nieuw seizoen Baby te Huur

Vier stellen ervaren het ouderschap in het nieuwe seizoen van Baby te Huur, vanaf 25 oktober iedere dinsdag om 20:30 op NPO3.

'Je weet pas hoe het is als je het meemaakt', het had een Johan Cruijff-aforisme kunnen zijn over het ouderschap. In Baby te Huur doorbreken vier jonge stellen de barrière van de ouderschap-onwetendheid. In het nieuwe seizoen doorlopen ze alle opgroeifases van een kind, met échte kinderen.

Voorgaande seizoenen zijn terug te kijken!

Cirkel van het leven
De stellen zullen een zwangerschap, een peuter, een kleuter, een pre-tiener en een puber meemaken. Onder begeleiding van een professionele nanny zullen ze ondervinden hoe het is om voor een kind te zorgen. En om de spreekwoordelijke cirkel rond te maken zullen ze ook nog voor een bejaarde moeten zorgen.

En wie gaan dat doen?
De vier stellen zijn tussen de 17 en de 23 en minstens een van de twee voelt de eierstokken of zaadleiders flink klapperen. In de eerste aflevering maken we kennis met de vier koppels en zien we hoe zij zich voorbereiden op een gesimuleerde bevalling. In aflevering twee ondergaan ze een hyperrealitische simulatie-bevalling.


Baby te Huur: vanaf 25 oktober iedere dinsdag om 20:30 te zien op NPO3.