06-11
nieuwsserie

Nieuw seizoen A'DAM - E.V.A. van start met tulpenbollen

Weer een heel nieuw seizoen met momenten uit het liefdesleven van Adam en Eva. En dit jaar deel je de liefde, samen met hen!

Vanaf 6 november is het nieuwe seizoen (nummer drie al weer) van A'DAM - E.V.A. te zien bij NPO3. Mocht je nou nooit een aflevering hebben gezien, dan praten we je even bij.

Hoe zat het ook al weer?
In het eerste seizoen maakten we kennis met de impulsieve, chaotische Eva, die geboren en getogen is in Amsterdam, en de wat naïeve, Zeeuwse Adam. Ze ontmoetten elkaar, werden verliefd en vonden het geluk bij elkaar. Door de komst van hun zoontje Valentijn in seizoen 2 ontwikkelde wat begon als een knipperlichtrelatie zich tot een ware liefde. In het nieuwe seizoen delen Adam en Eva hun liefde met twee puberkinderen die ze impulsief in huis nemen. Maar ook de beste vriend van Eva, Hart-jan, breidt zijn geluk uit: hij en zijn partner Jerom willen samen vader worden en gaan op zoek naar een draagmoeder voor hun kindje.

Naast de twee hoofdpersonen zien we dus vrienden, familie en collega's van Adam en Eva voorbij komen, maar stiekem is de grootste rol weggelegd voor de stad Amsterdam, die in al haar glorie wordt uitgelicht.

We delen een nieuw seizoen met een tulp

Seizoen drie belooft een bijzondere te worden, waarin 'delen' het toverwoord is. Delen van geluk, delen van liefde, delen van vriendschap. De tulp staat hier symbool voor en daarom kun je straks A'DAM - E.V.A. tulpenbollen met een dierbare delen via de A'DAM - E.V.A. tulpenbollen actie. 

Op NPO3.nl/AdamEvaActie is de actie ondertussen al van start en kun je geluk gaan delen met een dierbare met tulpen uit A'DAM.


A'DAM - E.V.A.: Zondag 6 november om 21:25u bij NTR/VARA/VPRO op NPO3