10-01

Nieuw op NPO 3: Papadag!

Wie heeft ooit beweerd dat alleen moeders het zwaar hebben?

In de nieuwe serie Papadag proberen zes mannen zo goed en kwaad als ze kunnen het (aankomend) vaderschap te combineren met hun werkend bestaan. Ondanks de grote verschillen tussen de papa’s hebben ze gemeen dat ze moeten dealen met hun kids en hun eigen onvermogen. Gelukkig vinden zij steun bij elkaar en delen zij op hun papadag lief en leed bij de zandbak in het park.

De vaders

Schermafbeelding 2017-11-09 om 11.40.51

De vloggende Bouzian, alias DJ Booz (Hassan Slaby) moet zijn leven van nachten doorhalen, drank en drugs radicaal omgooien als zijn vriendin hem met hun pasgeboren zoontje achterlaat. Rust, reinheid en een soort van regelmaat beheersen zijn ‘nieuwe’ leven.

Schermafbeelding 2017-11-09 om 11.44.10

De tweede kans vader en werkeloze bankier Louis (Hajo Bruins) die elke dag voor zijn drie maanden oude dochter zorgt.

Schermafbeelding 2017-11-09 om 11.41.29

De politiek correcte en super degelijke Martijn (Guido Pollemans) die nog net iets zorgzamer is dan zijn vrouw voor hun adoptiezoon Kofi.

Schermafbeelding 2017-11-09 om 11.45.15

Ronnie (Ruben van der Meer), een oer-Hollandse elektricien, die om zijn mantelzorgende vrouw Monique (Imanuelle Grives) te ontlasten aanvankelijk met frisse tegenzin één dag in de week op zijn kinderen past.

Schermafbeelding 2017-11-09 om 11.56.59

En dan is er nog Thijs (David Lucieer) die bij de zandbak komt researchen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn eventuele toekomstige rol als vader. Zijn Syrische vriend Sadiq (George Tobal) wil niets liever dan vader worden en een eigen nestje bouwen, maar Thijs aarzelt. Als hij toch overstag gaat, en hij en Sadiq op zoek gaan naar de juiste vrouw om moeder van hun ongeboren kind te worden, worden ze in de groep opgenomen.


Kijk de eerste twee afleveringen van Papadag vanaf woensdag 22 november alvast exclusief op NPO3.nl!