11-03

Nieuw! Morning After Meal

Morning After Meal is de enige kookshow die rekening houdt met jouw destructieve levensstijl in het weekend. Juicy Justes fikst je katers!

Feesten is heerlijk, maar er is niets erger dan een intense kater. Al helemaal wanneer je maandagochtend gewoon op school of op je werk verwacht wordt. No worries, power to the rescue! Juicy Justes staat iedere zondag om 13.00 in de keuken te grinden en te shinen om jou van je grootste katers af te helpen. In het weekend een strijder, op maandag weer een leider. 

Wie is Justes Maduro?
"Mijn naam is Justes Maduro, aka Juicy Justes, en ik ben geboren en getogen in Amsterdam maar mijn afkomst is Surinaams / Antilliaans. Mijn grootste passie is koken en het draaien van geile platen op goede fissa’s. Er was een tijd dat ik menukaarten meesmokkelde uit restaurants om de gerechten thuis na te maken, mijn vrienden verklaarde me voor gek. Toen ik op mezelf ging wonen begon ik met koken voor vrienden en familie en kwam ik erachter dat koken niet zomaar wat bakken en braden is, het is een lifestyle. Het leven moet Juicy zijn, vindt je niet?"


Wil jij van je suicide sundays af? Abonneer je hierrr en let's get juicy together.