16-01

Nieuw! De Eerste Vakantie van...

Kun jij het je nog herinneren: de eerste vakantie met je vrienden, zonder je ouders?

In De Eerste Vakantie van... beleven zes BN'ers jaren later hun vakantie opnieuw, op dezelfde plek, met dezelfde vrienden. Hoe keken ze toen tegen het leven aan? Welke verwachtingen en dromen hadden ze en wat is daarvan terechtgekomen?

Tatum op vakantie       De Eerste Vakantie van Tatum
In de eerste aflevering gaan Tatum Dagelet en haar beste vriendinnen terug naar het Griekse Corfu. Deze vakantie is voor de meiden legendarisch: ze hadden net hun eindexamens achter de rug en Tatum valt in de armen van een knappe Griekse god. Nu, 24 jaar later, maken de vriendinnen deze reis opnieuw, maar verdrietig genoeg niet meer met z’n vieren: een van de vriendinnen is enige tijd na de eerste vakantie helaas overleden.

     

In de andere afleveringen gaat Sander Lantinga met zeven vrienden opnieuw kamperen in Renesse, gaat Sofie van den Enk terug naar een kasteel bij Parijs, maakt Manuel Venderbos een roadtrip met vrienden in een oude Ford Granada door Zuid-Europa, kruipen Kasper van Kooten en zijn vrienden weer in een tent op jongerencamping De Appelhof op Terschelling en reist Maik de Boer met zijn broer en twee vrienden af naar hun oude camping in het Spaanse Benidorm.De Eerste Vakantie van... zie je vanaf dinsdag 12 december om 21:15 uur op NPO 3!