Moos op NPO3

Moos krijgt een reality check van een jeugdvriend.

Wederom een nieuwe Nederlandse film op KRO-NCRV. Op 29 mei zie je Moos. Moos komt na jaren weer haar jeugdvriend Sam tegen. Hij is het steuntje in de rug dat Moos nodig heeft om de volgende stap in het leven te zetten.

Het iets wat grijze muisje, Moos, kruipt dankzij Sam uit haar schulp en gaat auditie doen voor de kunstacademie. Ondanks dat Sam een vriendin heeft in Israël, begint hij steeds meer gevoelens te krijgen voor Moos. Moos heeft echter een oogje laten vallen op haar zangcoach en als zij ook nog eens niet wordt aangenomen op de kunstacademie, loopt alles verkeerd.  

Nieuwe Nederlandse films op NPO 3
Op zondag 24 april start NPO3 met het uitzenden van zes nieuwe Nederlandse films. Elke zondag kun je vanuit je luie stoel genieten van een nieuwe première!
We starten met de film Hope, Monic Hendrickx speelt hierin een econome die met een missie afreist naar New York. En week later staat de film Op de dijk alweer voor je klaar! Gevolgd door FakeDe Grote ZwaenKamp Holland en Moos. Pak de popcorn er maar bij! 


Moos, zondag 29 mei, 20.25 op NPO3

Al deze films zijn voorzien van audiodescriptie waardoor ze ook toegankelijk zijn voor blinden en slechtzienden. Earcatch vertelt wat je niet ziet. http://earcatch.nl/aanbod/