Seizoenen

MolTalk: aflevering 9 | 2019

MolTalk: aflevering 9 | 2019

Fans van Wie is de Mol? kunnen na de uitzending direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiëren.

MolTalk: aflevering 8

MolTalk: aflevering 8

Fans van Wie is de Mol? kunnen na de uitzending direct zappen naar NPO3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiëren.

MolTalk: aflevering 7

MolTalk: aflevering 7

De Mol van vorig jaar, Jan Versteegh, is samen met oud-kandidaten Loes Haverkort en Jeroen Kijk in de Vegte te gast bij de zevende aflevering van MolTalk!

MolTalk

MolTalk

De laatste aflevering van MolTalk 2018! Direct na Wie is de Mol? op NPO 3.Margriet van der Linden en Chris Zegers zitten voor de laatste keer klaar, dit keer met Rik van de Westelaken, Viviënne van...

MolTalk

MolTalk

Direct na Wie is de Mol? zap je naar MolTalk op NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met Thomas Cammaert, Eva van der Gucht en Jan-Willem Roodbeen aflevering...

Moltalk

Moltalk

Direct na Wie is de Mol? kijk je naar Moltalk op NPO 3! Margriet van der Linden en Chris Zegers bediscussiëren met verschillende gasten de aflevering in deze live-nabeschouwing.

Moltalk

Moltalk

Oud-kandidaten Ellie Lust, Marc-Marie Huijbregts en Tygo Gernandt bespreken in deze laatste aflevering van MolTalk met Margriet van der Linden en Chris Zegers de opvallendste en leukste fragmenten ...

MolTalk: afl. 8

MolTalk: afl. 8

Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken (oud-)kandidaten en andere gasten de afleveringen van Wie is de Mol?

Moltalk

Moltalk

Oud-kandidaten Zarayda Groenhart, Frits Sissing & Remy van Kesteren zijn te gast bij MolTalk!!

MolTalk 2016 aflevering 9

MolTalk 2016 aflevering 9

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben deze week Martine Sandifort, Marc-Marie Huijbregts en Chris Zegers te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

MolTalk 2016 aflevering 8

MolTalk 2016 aflevering 8

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben Carolien Borgers, Tygo Gernandt en Susan Visser te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

MolTalk 2016 aflevering 7

MolTalk 2016 aflevering 7

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben Anne-Marie Jung, Patrick Stoof en Eva Van der Gucht te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.