26-10

Mike van Doornum

Mike is 48 jaar, half Engels en half Indonesisch en woont in Asten. Hij heeft twee dochters; Jamie van 10 en Maddie van 7 jaar.

Zodra deze meiden in de buurt van hun vader zijn, is het één gezellige en georganiseerde chaos. Ze gaan graag met z’n drieën naar een pretpark waar zij lekker de beest kunnen uithangen. Toch mist Mike een vriendin in zijn leven die lekker met hem kan shoppen of kletsen. 

Hij houdt van diverse muziekstijlen en is gek op koken. Voor de kids kookt hij niet uitgebreid, dit vinden zij niet lekker waardoor er al snel Hollandse pot of pasta geserveerd wordt. Hij gaat graag met vrienden op stap en heeft een liefde voor voetbal. Mike wil het liefst een vrouw ontmoeten die niet groter is dan 1.70 en een slank tot normaal postuur heeft. Ook vindt hij het belangrijk dat een vrouw niet op haar mondje is gevallen. Mike valt op een vrouw die niet al te serieus is en van flauwe grappen houdt. Hij houdt niet van gedoe en je moet allebei gewoon aanvoelen dat je er voor elkaar bent.