Met 1 been in de finale: Lachen om handicaps mag!

Een blindengeleidestok gebruiken om een draak te temmen. Een fitnessklasje 'dwergwerpen'. Tijd om de taboesfeer rond grappen over handicaps eens even flink te doorbreken met een hele hoop zelfspot en pranks.

Met het programma Met 1 been in de finale doorbreekt PowNed de taboe die heerst rond grappen over gehandicapten. Acteertalenten pranken nietsvermoedende mensen op straat met verborgen camera's. Ze nemen de controle over en gebruiken hun beperking om mensen in de maling te nemen. Don't worry, het is oké om te lachen! Het mag!

zelfspot

Berdien, Marit, Ed, Jesse, Ricardo, Debbie en Denise hebben allemaal een fysieke beperking. Van blindheid tot dwerggroei tot aangeboren afwijkingen van de ledematen. Samen drijven ze graag de spot met hun handicap. Met een hele hoop zelfspot en humor gebruiken ze hun beperking om grappen uit te halen en prikken daarmee door alle vooroordelen heen om te laten zien dat er best om handicaps gelachen kan worden. Want zoals ze zelf stellen: over alles en iedereen moeten grappen gemaakt kunnen worden!


Met 1 been in de finale, vanaf maandag 28 oktober wekelijks om 22.05 te zien bij PowNed op NPO3.