Throwback Thursday: Max Verstappen in Holland Sport

Deze ieniemienie Max Verstappen is misschien wel het meest lieve dat je vandaag gaat zien.

Hij heeft al vier Grand Prixes op zijn naam staan en staat bekend als de grootste lefgozer op de baan: Max Verstappen is zo'n begrip in de Formule 1 dat hij het predikaat 'talent' bijna is ontgroeid. Hij reed zelfs al Formule 1 voor hij zijn gewone rijbewijs had! Hoe dan?! Tja, hij is Max Verstappen. Het is in ieder geval duidelijk dat het racen hem met de paplepel is ingegoten.

Grote vader
Zijn pa, Jos, was ooit ook Formule 1-racer. In Nederland verdiende hij de bijnaam 'Mister Grindbak', omdat hij meer dan eens de bocht uitvloog. Zijn auto vloog zelfs eens in de fik in de pitstop toen er per ongeluk liters brandstof over zijn wagen werden gespoten! Die bijnaam is misschien wel wat hardvochtig, want vader Jos reed wel mooi 107 races in de Formule 1.  

Vader en zoon zijn samen zijn in 2009 te gast bij Wilfried de Jong in Holland Sport. Wat houdt ze bezig en hoe zien ze de toekomst? Dan te bedenken dat dit bolletje donshaar een paar jaar later door de bochten scheurt als een baas...

Omdat jij het bent: nog een filmpie van Max en Jos bij een kartwedstrijd. Jos sleutelt wat aan Max’ kart. Die ondertussen de ene na de andere wedstrijd wint. Mega tof!


Maar de reden waarom je echt dit stukje tekst zit te lezen in de baas zijn tijd, is natuurlijk die o-zo schattige kleine Max Verstappen.


Nog meer Throwback-en? Hier is nog veel meer.