Makkelijk Scoren, sport in een ander jasje!

Bij serie Makkelijk Scoren

Sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu!

Presentatoren Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Makkelijk Scoren is perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten of het eigenlijk graag vaker zouden willen kijken maar er in de praktijk haast nooit aan toekomen door de 24-uurs economie.

Over de makers

Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit schrijven sinds 2014 voor Zondag met Lubach. Daarnaast is Tex de Wit maker van het satirische programma Klikbeet, lid van Comedytrain, en hij schopte het tot de D2 van OSV in Amsterdam-Noord. Jonathan van het Reve woont in Amsterdam-Noord, schreef een roman, werd bekend als columnist bij De Volkskrant en schopte het tot de D2 van FC Abcoude. Diederik Smit heeft niks met Abcoude, maar wel een dagelijkse satirische column bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Hij is bekend van De Speld en schopte het tot de D2 van CSV Apeldoorn.

MS-Tex de Wit 2.jpg

'Dit is een droom die uitkomt,' aldus Tex de Wit. 'Een droom van Diederik weliswaar, maar toch, een droom.'

MS-Jonathan van het Reve 1.jpg

'Als je mij dit een jaar geleden zou hebben verteld, had ik je hartstikke gek verklaard,' zei Jonathan van het Reve toen hij hoorde dat Prinses Amalia alweer 15 is.

MS-Diederik Smit 9.jpg

Diederik Smit vult aan: 'Het programma wordt geproduceerd door Human Factor TV. Makkelijk Scoren is vanaf 10 februari acht weken elke zondagavond te zien om 22.10 uur, bij de VPRO op NPO 3.'


Makkelijk scoren, vanaf zondag 10 februari, 22.10 uur bij VPRO op NPO 3