Maik de Boer hetero?! | De Gevaarlijkste Wegen

Bij aflevering Mexico

De schokdempers hebben het zwaar te verduren!

Twee ruige mannen gaan op blind date in één auto. En het beest komt los! Juist. Uitleg? Nou gewoon, Maik en Thomas over De Gevaarlijkste Wegen van Mexico. 

Route
Gevaarlijkste Wegen S3 afl4 - Routekaartje

Wat moet ik weten van Mexico?
- In voor een feestje? Dan moet je (normaal gesproken) naar Cancun. Google maar even. Cancun is het feestparadijs van Mexico. Elk jaar barst de stad uit zijn voegen als duizenden Amerikanen hier tijdens de springbreak de ballen uit hun panty feesten.
- Wist je dat Mexico best groot is? Mexico is groter dan Frankrijk, Italië, Spanje én de Benelux bij elkaar! Dat zal vast flink in de kosten lopen bij meneer Trump.
- En dat Chihuahua niet alleen een hondje is, maar ook de grootste staat van Mexico? De hoofdstad heeft tevens dezelfde naam. 

Meer zien van Mexico?
Chris reist voor 3 op Reis ook naar het prachtige Mexico! In deze aflevering bezoekt hij de badplaats Cabo San Lucas. Dat bekendstaat om zijn seks, drugs en rock-'n-roll. Waar hebben we dat eerder gehoord?

De uitzending: 
Seks, doping en rock-'n-roll
Zeg je Thomas Dekker dan zeg je wielrennen, een boek en.... juist. Best wel een wild leventje dus. Maar als botte naalden normaal zijn. Kun je dan trots zijn op jezelf? 

Uit de kast komen
De mannen gaan flink de diepte in. Gelukkig niet letterlijk. Na het heftige verhaal van Thomas vertelt Maik over zijn moeizame relatie met zijn vader.

"Ik ben niet echt gelukkig."
Jong, beroemd en een goed lijf. Maar niet écht gelukkig. Hoe dan? Thomas heeft moeite met het beeld dat iedereen van hem heeft. En dat zijn carrière niet goed is afgelopen.

Maik is hetero
Deze gevaarlijkste wegen maken het goed verborgen wilde beest in Maik los. Grrrrr. Indiana Jones is er niks bij.

Duiveluitdrijving
In een donkere, smalle ruimte zonder ramen. Daar zit je tot je bent genezen of... doodgaat. Oh ja, je bent ook nog vastgebonden aan een paal met je handen en voeten. Gezellig.

Meer routes?
Hans Kazan en Brownie Dutch crossen door Montenegro!
Of ga voor de tropische jungleroutes van Indonesië!
De 'Road from hell' meer je ding? Dan moet je naar Tadzjikistan!


Kijk de afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld hier terug!