Lowlands. Geen polsbandje? Geen probleem!

119:42
Gezien
21
Bij aflevering Lowlands 2016

Samenvattingen van het Lowlands weekend zie je natuurlijk op NPO 3.

Eigenlijk moeten we A Campingflight To Lowlands Festival zeggen. Maar dat is zo'n mondvol, dat er geen ruimte meer is voor een verkoelend drankje. Laat staan om mee te zingen. Dus houden we het gewoon op Lowlands, want meezingen willen we! Check de line-up maar eens.

NPO op Lowlands
Natuurlijk zijn wij van NPO 3 daar ook aanwezig. Het resultaat daarvan zie je zaterdag en zondagavond op tv voorbij komen. Maar ook onze vrienden en collega's van 3FM en 3voor12 lopen er rond. En bij hen krijg je het hele festival lang live updates vanaf het festivalterrein. Heb je dus geen polsbandje? Geen probleem.

Zo kom je al aardig in de stemming met de Lowlands Playlist die 3FM voor je in elkaar heeft gezet.

Kijk live mee via 101TV:

Is jouw favoriete concert al geweest? Kijk dan of je 'm terug kunt vinden op 3voor12.nl

Lowlands2

Jij ook op Lowlands?
Ben je nou wél op het terrein te vinden, dan wensen we je natuurlijk een weekend vol plezier! Maar kijk eerst even in welke tent jij het best tot je recht komt. Wordt het de Alpha? Bravo? De Titty Twister? Doe de test!

En vergeet ook niet het NPO Festivaldagboek te downloaden. "Festivaldagboek? Wat is dat?" 3FM DJs Roosmarijn, Wijnand en Frank gingen je al voor en houden op Lowlands een dagboek bij. Kun je gelijk zien bij wie je langs moet gaan.


Lowlands 2016 Zaterdageditie: zaterdag 20 augustus om 22:20u bij de VPRO op NPO 3
Lowlands 2016 Zondageditie: zondag 21 augustus om 22:45u bij de VPRO op NPO 3