Lowlands 2015

Lowlands 2015 is in volle gang. Kun je er niet bij zijn? Zaterdag en zondagavond staan bij NPO 3 in het teken van Lowlands.

Lowlands 2015 is daar, en zelfs een dag eerder dan gepland. En belooft weer het vetste, meest complete festival van dit lage kikkerlandje te worden. 

Line-up
Als je je ergens geen zorgen om hoeft te maken, dan is het de line-up wel. En die is lang. Laten we de grootste namen even noemen: Bastille, Ben Howard, Chemical Brothers, Chef'Special, De Jeugd van Tegenwoordig, Kendrick Lamar, Limp Bizkit, Major Lazer, Paolo Nutini, Passenger, Years & Years, Tame Impala en Mark Ronson. Amen.

Lowlands Playlist
3FM heeft speciaal voor de gelegenheid een Lowlands playlist gemaakt, die je ook offline kunt luisteren. Kun je lekker in de stemming komen! Hou 3FM sowieso goed in de gaten, want zij doen elke dag verslag vanaf Lowlands.

Lowlands op NPO 3
Eric Corton, Tomas Delsing, Willie Wartaal en Tim den Besten gidsen de thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten, nieuwe ontdekkingen en het ongeremde festivalleven van Lowlands 2015. Daarnaast is er speciale aandacht voor de nachtprogrammering. Tim den Besten gaat met een cameraman op pad om het nachtleven van Lowlands te verkennen. 


Het beste van Lowlands 2015 zie je zaterdagavond om 22:30 uur en zondagavond om 22:45 uur op NPO 3