38:46
Gezien
2

Linda volgt Timor Steffens

Danser en choreograaf Timor Steffens wordt een jaar lang gevolgd door documentairemaakster Linda Hakeboom.

In haar nieuwe vierdelige docuserie Linda’s Mannen zien we Linda’s persoonlijke zoektocht naar de ware aard van deze succesvolle mannen met een rauw randje. Noem ze fout, noem ze meedogenloos, noem ze arrogant, één ding is zeker: Linda vindt ze fascinerend. Allemaal staan ze al op jonge leeftijd aan de top en zijn vastbesloten daar te blijven. Ze hebben veel geld, succes, status, dure auto’s, zijn veel op reis en scoren mooie vrouwen. Linda probeert grip te krijgen op hun leven achter de schermen.

Timor Steffens op de voet gevolgd
Waar in de eerste aflevering rapper Lil' Kleine centraal stond, draait aflevering 2 om de 29-jarige danser en choreograaf Timor Steffens. Hij danste jarenlang met de grootste wereldsterren, zoals Michael Jackson en Madonna (met wie hij een vermeende relatie zou hebben (gehad)). Linda onderzoekt hoe het hem is gelukt om van verliezend So You Think You Can Dance-finalist in krap tien jaar tijd tot de absolute wereldtop te horen.

Wie zien we wanneer?
29-11 - Aflevering 1: Rapper Lil' Kleine
06-12 - Aflevering 2: Danser en choreograaf Timor Steffens
13-12 - Aflevering 3: Voetbaltalent Ricardo Kishna 
20-12 - Aflevering 4: YouTube-ster Giel de Winter

Om zo dichtbij mogelijk te komen, filmt Linda zo’n beetje alles zelf. Ze prikt door alle glitter, glamour en showbizz heen en wij zien uiteindelijk een kant van hen die we nog nooit eerder zagen.


Linda’s Mannen: Vanaf 29 november iedere dinsdag om 22:10u bij BNN op NPO 3