39:30
Gezien
2

Linda's Mannen: Ricardo Kishna

Profvoetballer Ricardo Kishna wordt een jaar lang gevolgd door documentairemaakster Linda Hakeboom.

In haar nieuwe vierdelige docuserie Linda’s Mannen zien we Linda’s persoonlijke zoektocht naar de ware aard van deze succesvolle mannen met een rauw randje. Noem ze fout, noem ze meedogenloos, noem ze arrogant, één ding is zeker: Linda vindt ze fascinerend. Allemaal staan ze al op jonge leeftijd aan de top en zijn vastbesloten daar te blijven. Ze hebben veel geld, succes, status, dure auto’s, zijn veel op reis en scoren mooie vrouwen. Linda probeert grip te krijgen op hun leven achter de schermen.

Kishna krijg een jaar lang mandekking van Hakeboom
Linda volgt één van Nederlands grootste voetbaltalenten Ricardo Kishna. Hij speelde bij Ajax in het 1e totdat hij ruzie kreeg met trainer Frank de Boer, die hem uit de selectie zet. Maar Lazio Roma biedt hem daarna de transfer van zijn leven aan. Wordt hij een wereldster of gaat hij keihard op zijn bek?

Wie zien we wanneer?
29-11 - Aflevering 1: Rapper Lil' Kleine
06-12 - Aflevering 2: Danser en choreograaf Timor Steffens
13-12 - Aflevering 3: Voetbaltalent Ricardo Kishna
20-12 - Aflevering 4: YouTube-ster Giel de Winter

Om zo dichtbij mogelijk te komen, filmt Linda zo’n beetje alles zelf. Ze prikt door alle glitter, glamour en showbizz heen en wij zien uiteindelijk een kant van hen die we nog nooit eerder zagen.


Linda’s Mannen: Vanaf 29 november iedere dinsdag om 22:10u bij BNN op NPO 3