16-07
serie

Likkie likkie met Remy in Ranking

De BN’ers zijn los en de tongen ook. Man, tussen het ranken door wordt er heel wat afgeluld.

Er is geen speld of grapje van Ryanne tussen al dat gekakel te krijgen. Gelukkig weet Remy wel iets om haar te sussen. Een 'likkie likkie' voor de troost? 

Het is alweer de op een na laatste aflevering van Ranking the Stars. Daar is vooral Ryanne blij mee. Die bronstige buurman van d'r zal ze zeker niet missen. Ja lieve Remy, what happens in het bed van Bandita blijft in het bed van Bandita. Dus gebruik die levendige fantasie maar als je wilt weten wat er zich achter de slaapkamerdeur van Ryanne afspeelt.

Gif 1 Likkie

Niet alleen die van Remy, maar alle remmen gaan los. De BN'ers zijn nog losser dan een constant afzakkend BH-bandje. Maar tijd om tussen alle roddels door op adem te komen is er niet. Bij Ranking geldt er namelijk altijd één belangrijke regel: je moet die valse opmerkingen gewoon slikken. 

Gif 3 slikkie

Flink lullen kunnen die BN'ers wel. Het is aflevering vijf en Ryanne heeft nog voor drie seizoenen aan grappen in d'r hoofd. Ze wordt er gek van! Maar wij zeggen: reden genoeg om volgend jaar terug te komen, Ryanne?

Gif 4 lullen maar

Over lullen en terugkomen gesproken. Iedereen ziet Remy ook héél graag terugkomen, maar dan wel in een ander programma. Helemaal naakt in Adam zkt. Eva, bijvoorbeeld. Zelfs Ryanne zou haar verzameling bierkratjes inruilen voor een tv om dit te zien. 

Gif 5 remy op 1

Patty niet gezien. Zij kruipt liever weg onder haar handdoekje op het strand van Ibiza. Aan haar lijf geen paparazzi-polonaise. Tenzij ze er zelf iets over kan zeggen in Shownieuws natuurlijk.

Gif 6 patty

Behalve Patty is niemand echt fan van de roddelpers. Logisch. Waarom roddelen als je ook kan ranken? Dan krijg je er tenminste champagne bij. Dat spoelt alle valsheid in de studio toch iets lekkerder weg. En het houdt de sfeer achter de desktopjes ook zo lekker gezellig en levendig. 

Gif 8 Paul likje

Een boze Ryanne en een geile Remy. Het was weer een aflevering vol hoogtepunten. Om je vingers bij af te likken, of niet Paul? 

Nog één aflevering te gaan, dat belooft wat. Een likje van Paul en tot zondag! 


Ranking the Stars is elke zondagavond om 22.00 te zien op NPO 3.