Levensgevaarlijke wegen, bergpassen en jungleroutes.

Bij serie De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld is terug!

BN’ers vliegen uit de bocht, stappen in jeeps zonder gordels en rijden fucking zenuwachtig over de smalste paadjes. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de ruige rotspartijen en diepe ravijnen. 

"Waarom doe ik dit eigenlijk?"
Dat vragen onze BN'ers zich regelmatig af. En terecht. Want waarom stap je uberhaupt in wagen om 'gezellig' over De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld te pruttelen? Nou, omdat het daar ook gewoon bloedmooi is. Je met open armen wordt ontvangen door de inwoners. En zo’n intense reis je verandert.

Gevaarlijke Wegen
Van "The Road from Hell" in Tadjikistan tot de prachtige, naar de onvoorspelbare wegen van Canada. En van de ruige rotspartijen en ijzingwekkende ravijnen van Montenegro naar de handelsroute van de Vikingen in Scandinavië. Dit seizoen wordt weer zó genieten!

De mooiste gesprekken
Brownie Dutch en Hans Kazan? Ja. Dat is het eerste koppel die de wegen mag trotseren in Montenegro. Hoe bijzonder dit koppel ook lijkt, dit avontuur brengt ze dichter bij elkaar. Hans vertelt 'Bruintje' over zijn faillissement en Brownie leert hem de taal van de straat. Ja. Hier zijn beelden van. En verder vertelt Brownie Hans over zijn verleden in een Blijf-van-mijn-lijfhuis.

BN’ers van dit seizoen
Niet alleen Brownie en Hans gaan dit avontuur aan. Ook zien we zangeres Do en acteur Loek Peters in Flores. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en Royaltyjournalist Marc van der Linden in Tadzjikistan. Fashion- en lifestyle deskundige Maik de Boer en ex- Profwielrenner Thomas Dekker in Mexico. Fotografe Mickey Hoogendijk en presentator Dennis Weening in Canada. Acteur Tim Haars en presentator Frits Sissing in Noorwegen en Zweden. Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuijzen in Argentinië. En actrice Bo Maerten met sportpresentator Toine van Peperstraten in Myanmar!De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, elke zondag om 20:25 bij BNNVARA op NPO 3!