14-04
#watleeft

Dit zijn de meest hilarische berichten over De Luizenmoeder

Harde kak, veilig vingeren en frisse windjes die door de voorbips waaien. De Luizenmoeder staat bol van de tenenkrommende, maar oh-zo-herkenbare situaties.

De clichés vliegen je om de oren en een record van 5,1 kijkers gaan daar behoorlijk lekker op. Dit zorgt niet alleen voor hilarische gesprekken bij de befaamde koffiecorner, maar ook op de interwebs. Dit zijn de meest opmerkelijke uitspraken van de kijkers...

#DeLuizenmoeder

De socials staan roodgloeiend op zondagavond. Is #curlingouder nu al uitgeroepen tot het woord van 2019?


Dit bericht bekijken op Instagram

#curlingouders #deluizenmoeder

Een bericht gedeeld door John Körver (@johnkurf) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Toch Anton? #deluizenmoeder

Een bericht gedeeld door Etos Roombeek (@etosroombeek) op


#Achmed

Multiculti als de Klimop is, zijn sommige dingen toch nog enigszins onwennig. Hoe spreek je bijvoorbeeld de naam ‘Achmed’ eigenlijk uit? Juf Ank deed het even voor: 'Het is alsof er een vliegje in je keel zit die eruit moet'. Het resultaat? Er werd driftig geoefend op de 'juiste' uitspraak van de betreffende naam. Mega fijn, zo’n Juf die werkelijk alles weet.
'Juf Helma is de Johan Derksen van De Luizenmoeder'

Naast alle gekke fratsen en liedjes van Juf Ank is er gelukkig ook nog de nuchtere Juf Helma. Roken in de klas moet gewoon kunnen vindt ze 'want ze zijn toch al twaalf, die beginnen binnenkort ook als het goed is'. Laten we vooral niet te moeilijk doen. Voor gezeur van de kinderen, maar vooral van Anton, heeft ze dan ook absoluut geen tijd. De Johan Derksen van de Luizenmoeder vindt Angela de Jong.


De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 te zien | Alle afleveringen zien? Chek ze hier!