18-06
serie

Rellen en lellebellen bij Ranking the Stars

Buiten is het heet. Maar in de studio van Ranking the Stars is het nog heter! De sterren laaien het hellevuurtje lekker op.

De grappen zijn harder dan het wasbordje van Remy Bonjasky. En de comebacks zijn lekkerder dan Sylvia Geerts. De sterren zijn klaar om afgebrand te worden. De pijn? Die blussen ze wel af met een glaasje champie. 

Die Sylvia is overigens niet op haar mondje gevallen, dat blijkt al snel. Al is het soms moeilijk te verstaan wat ze nou eigenlijk zegt. Paul doet even een spoedcursusje 'articuleren kun je leren'.

giphy1

Paul is op dreef. En hij trekt z’n mond wagenwijd open, zoals we van hem gewend zijn. Alleen vers vleesje Ryanne van Dorst moet nog inkomen. Die arme BN’ers kunnen wel wat liefde gebruiken tussen de hysterische rankingrelletjes door.  

giphy2

Over liefde gesproken. Remy blijkt zeer geliefd bij de brullende BN'ers. Kunnen we de show voortaan niet ‘Ranken met Remy’ noemen? Hij is namelijk de enige man die zonder woordgrappen zijn punt duidelijk maakt. Het puntje van zijn tong welteverstaan. 

giphy3

Remy wint misschien elk zieltje in de hele studio voor zich. Maar er is één iemand die nog beter is in verleiden. De mol van 2017 natuurlijk! Tom Cammaert doet zijn titel en de betekenis ervan zeker eer aan.

giphy

Die Tom bluft zich wel door het programma. Heeft 'ie geleerd in 'Wie is de mol'. Ach, het belangrijkste bij Ranking is dat je tegen een grapje kan. En Sylvia demonstreert even hoe je die opmerkingen lekker achter je laat. 

giphy 4

En dit was aflevering één alweer. Gelukkig is het de komende weken elke zondagavond Ranking and chill. Dus claim die afstandbediening en zet de champagne koud. De zomer is namelijk één groot feest als de BN'ers op je scherm zijn langs geweest.


Ranking the Stars is elke zondagavond om 22.00 bij BNN op NPO 3