Lachen op 3 deze zomer

Oorlog, geweld, moeilijke dingen? Nou niet op NPO 3. Lach je buikspieren in mum van tijd superstrak.

Je blijft lachen op NPO 3. Ook komend seizoen komen de bekende namen weer terug. Van Toren C tot Draadstaal en van Zondag met Lubach tot Jeuk. Maar naast de gegarandeerde dijenkletsers komt Ruben van der Meer met zijn nieuwe Ruben en de idioten. 

Struisvogelrijden in Ruben en de idioten
Hoe is het om wakker te worden in een brandend huis en durf je met een blinde chauffeur over een circuit te racen? In het nieuwe programma Ruben en de idioten regelt Ruben van der meer een aantal idioten die hij overhaalt om stunts mee uit te voeren.
Ruben en de idioten zie je vanaf 29 augustus

Kijken pannekoek Toren C
Familie heb je, vrienden maak je, collega's word je. Schaamteloos peuteren aan etterende wonden. Voor iedereen die op een kantoor werkt een feest der herkenning en voor alle andere mensen gewoon een feest. Toren C is er vanaf 6 september weer. Kan je niet wachten? Duurt dat nog veel te lang? Kijk dan alvast alle afleveringen van Toren C terug!

Zo goed als nieuws Zondag met Lubach
Zeven dagen nieuws in dertig minuten, geremixt door Arjen Lubach. Met irrelevante verhalen van relevante gasten of andersom, vol platte inhoud en diepgravende grappen. Zondag met Lubach is er 4 september weer. Duurt dat nog veel te lang? Kijk dan Zondag met Lubach terug!


Sociale experimenten in Streetlab
Het doet pijn, het is gênant en je valt van je bank van het lachen. Streetlab. Na de hitlijsten te te hebben bestookt als boyband Side2Side gaan Jasper Daan, Stijn en Tim weer verder met een nieuw seizoen. Kijk vooral de clip en de andere Streetlab afleveringen lekker op je gemak terug!

Ik wil zien Alpacas 
Improvisatiekoningen Nabil Aoulad Ayad, Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders en Rayen Panday hadden een naam hoog te houden als Lama-opvolgers. Deze Alpacas hebben zich inmiddels bewezen als standup-comedians en maken de grootste grappen en grollen onder leiding van Sophie Hilbrand. Kijk de afleveringen van Alpacas terug!

Frediaanse versprekingen in Draadstaal
Het gaat onze pet te buiten, al die wijze uitspraken van Fred. Shampoo, vriend!  Fred en Ria, Joop en Leon, de Weerman, Sayid en de andere personages komen weer terug. Kun je niet wachten? Kijk dan vooral de bloopers en de andere Draadstaal afleveringen!

Lach of ik schiet Sluipschutters 
Dit Sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten, is een van de beste in zijn soort. Akward situaties en sarcastische opmerkingen met hier en daar een vleugje cynisme leveren het ene hilarische moment na het andere op. Vaak zit er ook nog een (behoorlijke) kern van waarheid in. Zelfs deze kwalitatief goede caberatiers maken wel eens een foutje. Check daarom deze bloopersvideo en de rest van de Sluipschutters afleveringen terug!

Bekijk vooral alvast de trailer voor het nieuwe seizoen en lach je suf!


Wanneer moet je klaar zitten om te lachen: 
Ruben en de idioten zie je vanaf 29 augustus
Toren C zie je vanaf vanaf 11 september 

Zondag met Lubach zie je vanaf 4 september
Rundfunk zie je vanaf 1 november 
Jeuk zie je 6 november